söndag 29 september 2019

En ovanlig dag..

Just nu idag är jag ovanligt tacksam och glad. Tacksam över att jag får vara frisk och att jag faktiskt lever ett hyggligt liv. Det är inte förrän skit händer som man börjar tänka att alla pengar i världen inte spelar någon roll om man inte får vara frisk. Så just nu är allting bara bra. Jag tror ochså på att vårda sig själv lite grand. Lite motion varje dag eller åtminstone några gånger i veckan om det är möjligt tror jag bidrar till ett friskare liv. Jag tänker att den tid jag lägger på mina motionspass förlänger mina goda år som ekonomiskt fri.
Det kanske inte påverkar ett skit och jag kanske hinner dö innan jag når dit men jag har i vart fall bäddat för att må bra om jag når dit.


En annan sak jag är väldigt tacksam över är att jag kommer att passera en milstolpe i årets utdelning.
Jag vet nu med säkerhet kommer att få över 30 000:- utbetalt 2019, Wow! helt galet i min värld. Jag hade satt som mål i år att nå upp till 23 500:- men det ville sig annorlunda. Jag kan nog tacka bla Tele2 för deras extrautdelning annars hade jag nog inte sprängt denna utdelningsnivå. Så i och med månadens lön och inköp av nya aktie når jag alltså detta fantastiska må. Jag klappar mig själv på axeln och är nöjd över att jag bara har ett hundår till att göra på investeringsfronten sedan lugnar det ner sig lite. Jag kommer (troligen) inte att vara lika aggressiv efter 2020 års utgång. Jag har lite andra fundering som jag vill realisera. Portföljen och sparandet kommer naturligtvis att fortsätta men jag kommer att omprioriter lite vad jag investerar i och speciellt blir det nog min stuga som kommer att svälja lite pengar, jag har upptäckat att det är så ofantligt många saker jag vill ha där så det är närmast att betrakta som ett svart hål!

Wow, 30 000 jag kan knappt fatta det!


Mvh // PP

3 kommentarer:

 1. Tänkvärt. Jag är ju nästan 50 år nu och sedan i alla fall 10 år tillbaka har det börjat falla ifrån bekanta i samma ålder allt tätare. Oftast cancer. Den som blir sjuk önskar sig bara en sak: att bli frisk.

  Men grattis till 30.000 i år. Själv räknar min ekonomi månadsvis och då blir det jämna 12.000 kr-höjningar på årsbasis som är målen.

  Jag kommer att gasa på med sparandet 2020 och 2021. Sedan får vi se.

  SvaraRadera
 2. Tack!
  Ja det känns faktiskt häftigt att passera en sådan milstolpe.
  Hade jag kunnat fortsätta att nå 10 000:- i höjningar årsvis så hade det varit trevligt.
  Jag tycker det är svårt att förutse och prognosticera hur mycket höjning det blir. Jag har legat och hoppats på 5000:- om året men inser att jag kanske ska ha just tio som mål istället.
  Ja vi är ju alla dödliga varelser och man kan bara hoppas att man inte drabbas av några värre saker men med stigande ålder så kommer skit att hända förr eller senare sen i vilken grad det blir, det får man ta den dagen det kommer. Jag tror ändå att lite motion i veckan kan förebygga flera olika åkommor man annars hade drabbats av.

  Ja vi får gasa på tillsammans så får vi se hur långt det räcker?
  Tack för kommentaren.

  Mvh // PP

  SvaraRadera
 3. Idag är den mest glada dagen i mitt liv. Oduduwa the Great-Love-Spell Caster Lunched en Love spell på min vägnar för att återfå min ex-man med sin trollformel magi och love-encharntment spell, det fungerar för mig som magi och jag är tacksam och tacksam.
  Oduduwa-krafter är effektiva över hela världen, oavsett land du är, kan Oduduwa-stava lösa alla problem bara allt han behöver är dina fotobilder och ditt efternamn och förnamn. han är begåvad och kraftfull begåvad med krafter innan de fysiska områdena. du kan kontakta honom idag för att lösa alla utmaningar du står inför idag.
  Det här är några av de fall han kan lösa
  * Love Magic spell för att hitta sann kärlek.
  * Magic Spell älskar att gifta sig i tid och vara lycklig.,
  * Love Spells, Win-Back Ex-älskare.
  * Magi för framgång och marknadsföring.
  * lycklig charm - BUSINESS STAR. Tillväxt i företagens ekonomi.
  * avdelningar - SKYDDSHAK. Skydda dig mot kidnappningar och mördare.
  * förbannelse upplösning, frihet från generation caurses.
  * andlig rening. Frihet från mardröm. Frihet från "dålig dröm"
  * fertilitetsmagi - Var gravid och föd ditt eget barn.

  Skicka e-post för att commnicate Oduduwa för hjälp idag; ... (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com)

  SvaraRadera