torsdag 3 oktober 2019

Bli miljonär......

Sin vana trogen så har Procentpanik inte legat och slötittat på tv soffan (trots friidrotts VM) utan förkovrat sig. Med andra ord så har jag läst bok eller snarare böcker igen. Denna gången så slog jag till med BLI MILJONÄR SOM PENSIONÄR skriven av Ola Lauritzson. Vad finns det då att säga om denna boken? Ja först och främst så tror jag att den tilltalar de som är lite äldre. Från 45 år och uppåt skulle jag säga. Jag har svårt för att se att den skulle attrahera unga personer, de har annat att tänka på än pension även om en del yngre med vett i skallen kanske läser den ändå. Boken tar upp tio viktiga saker att tänka på även om jag själv är hyffsat insatt redan så finns där små guldkorn. Det som slog mig var när Ola tar upp det här med att byta tjänstepensionsförvaltare, det hade jag missat att det faktiskt går, fast inte för alla. De allra flesta har någon större organisation de är knutna till och det går inte att flytta. Verkade var krångligt om än lönsamt om man har möjligheter till det. Nå väl, så här ser bokens framsida ut:

Är du inte påläst om pensioner så bör du nog ta och köpa eller låna hem denna boken. Jag lägger in den under övriga böcker i bokfliken här på bloggen.


Mvh // PP

1 kommentar:

 1. min ex man återvänder hem till mig efter att ha läst en liknande historia kommentar online blogg hur man återställer trasiga kärleksförhållanden.
  Jag visste aldrig kärlek stavning del för att återvända ex kärlekspartner tillbaka förrän för några dagar sedan min ex kom hem hem ber om ursäkt till mig.
  Slutligen hittade jag en omedelbar lösning för att förena tillbaka till ex kärlekspartner. det fungerar för mig .. Jag är säker på att det kommer att fungera för dig också om du provar idag ...
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
  * Love Spells Win-Back Ex-älskare
  * Magi för framgång och marknadsföring
  * lycklig charm - BUSINESS STAR
  * avdelningar - SKYDDSHAK
  * förbannelse upplösning
  * andlig rening
  * fertilitetsmagi - FRUKT AV KVINNOR att få ditt eget barn
  * dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV
  Internet hjälper verkligen mycket med att ge snabb information och brådskande lösning på livsproblem.
  whatsap nummer bara: +792680119659

  SvaraRadera