söndag 4 december 2016


Emoj - känner sig nöjd 

Jag känner mig lite som mannen i en känd reklam som rullar i vissa kanaler. Han får en så kallad emoj skickad till sig i mobilen och förstår inte betydelsen. To old for that shit! Ungefär så känner jag mig eller möjligen så skiter jag fullständigt i dessa emojs då jag aldrig använder dem med ett undantag, smiley.
Men smileyn har väl också hängt med sedan Chrisopher Columbus gick i badbrallor. Läste för övrigt att det fanns 9 städer som gör anspråk på honom och var han är född uppväxt osv. Allt för att utnyttja hans namn. Vad har detta med en ekonomiblogg att göra? Inte ett skit och det känns skönt att kunna bestämma vad jag vill skriva om. Utsvävningar tillåter jag mig ibland :-) Ooops, en smiley!

Jo jag känner mig nöjd över att ha stakat ut kursen jag ska hålla i fortsättningen. Shemat för fem år framåt är satt och realistiskt så ska jag få en del sparade pengar på buffertkonto. Fonderna fylls på som vanligt och mina aktieköp fortsätter. Det vanliga livet fortsätter och en stabil ekonomi som tillåter utsvävningar är det jag lagt min plan för. 

Emoj tecken för att känna sig nöjd ser ut så här:  -_-
Tråkig skulle jag säga om det utseendet.
Jag fick gå in på en hemsida som hade förklaring för själv hade jag inte en aning.
Och för er som är lika okunniga som jag i detta ämne en länk som förklarar:

Nu till Ekonomi. Det blev bra köplägen i både Swedish Match och Axxfood som jag utnyttjade. Inga större poster men ville ändå fylla på lite. Jag gjorde en liten rokad i portföljen och sålde av 20st H&M för 270.00:-/st. De var lite överviktade och jag ville sprida riskerna lite så jag fyllde på i två av mina andra favoriter istället.

   och Swedish Match ***


För övrigt så har Swedish Match extra bolagsstämma hålls fredagen den 16 december 2016, kl. 09.00, Sveavägen 44, Stockholm.

Någon gång ska jag masa mig upp till huvudstaden och delta på ett möte, säkert intressant o lärorikt.


          

2 kommentarer:

 1. Då kanske vi ses på en årsstämma med Swedish Match med andra ord, även jag har tänkt försöka gå på en de kommande åren. Känner att det är nästa steg för mig, att gå på några årsstämmor och se hur det känns.

  Jag tror du gör klokt i att avstå extrastämman dock då den förmodligen kommer att vara både kort och koncis för att klubba igenom extrautdelningen i december.

  //Humankapitalisten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja någon gång så ska jag på en stämma det hade varit kul och säkert väldigt lärorikt. Ja ska jag upp till el Stockholmo så kunde det vara trevligt med lite sällskap i form av en Humankapitalist :-)

   Radera