onsdag 8 januari 2020

Försök till blåsning?



Om någonting verkar för bra för att vara sant...så är det troligen just det. Idag har jag haft besök och sedan lunchat ute och då är mobilen inte med. Under dessa timmar har jag tre gånger blivit uppringd av ett företag som heter Volvo Car NSC Holding. Vid en första anblick tänkte jag inte så mycket på det utan tänkte att de får väl ringa upp igen men det var en liten detalj som fick mig att reagera. Nämligen att bokstaven s fattades i Volvo cars. Jag gogglade lite snabbt på detta och fann att allting verkade mysko. Ordföranden var även ordförande i 13 andra bolag samt styrelseledamot i 19st. ALLA dessa bolag hette någonting med Volvo car xxxxx  inblandat. Det var Holding och Real estate och lite andra former av namn, Jag sökte vidare och hittade även att bolagen för det mesta knappt hade någon omsättning eller vinst. Avregistredad moms och avregistrerat F-skattebevis. Jag kan inte speciellt mycket om bolagsformer men allting känndes skumt och jag tänker att det finns många där ute i bloggvärlden som är duktiga på att gräva och undersöka sådana saker. Skulle vara kul att höra era åsikter om detta. Om de ringer mig igen så ska jag försöka ta reda på lite mer fakta vad det är de egentligen vill men troligen försöka få mig att investera i något obskyrt där vinschanserna är enorma men i slutändan är du en förlorare. Man spelar på folks girighet/dumhet.


Någon annan som råkat ut för detta eller liknande bolag?

14 kommentarer:

  1. Det finna så sjukt många bondfångare där ute alltså och vi får nog tyvärr vänja oss vid att de kommer bli fler och fler i takt med att kontanter fasas ut. De kriminella kommer bli tvungna att leta nya sätt att tjäna pengar.

    Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

    SvaraRadera
  2. Aktiepappa har rätt, släng telefonen ;) Jag svarar aldrig om det inte står ett namn från min telefonlista :) Vill de nånting kan de skicka mail eller brev.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, nu vet jagbintenom jag förespråkar att man ska slänga telefonen men jag tycker såklart att du har rätt i att jag har rätt ;).


      Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

      Radera
    2. Tack för era svar AP och Två månadslöner.
      Nej idag är det ingen som har ringt upp och det har säkert sin förklaring..
      Helst ska det gå snabbt så folk inte riktigt hinner med att fatta rätt beslut,och ha tid att kola upp saker o ting, tur då att man ändå har hygglig erfarenhet och slipper gå på sådana här nitar.

      Det var värt ett blogginlägg för att varna andra.

      Mvh // PP

      Radera
  3. Helt klart ett bluffupplägg. Överlag så är det en gigantisk varningsklocka när folk utger sig från att vara från ett företag som nästan men inte riktigt har samma namn som ett bolag med god renommé. Att bolagsledaren verkar sitta i en massa bolag pekar på att han är målvakt eller bara en utnyttjad identitet. Att bolagen är avregistrerade från moms och F-skatt tyder på att Skatteverket har satt ned foten vid utredning eller att bolagen har varit inaktiva och inte haft någon omsättning.

    https://utbrytningen.blogspot.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Han och tack för din åsikt.
      Ja men det är väl ungefär de flesta som läser detta landar.
      Har ännu inte fått någonting som pekar på motsatsen.

      Mvh //PP

      Radera
  4. Livet kan vara knepigt och tro mig, livet har spelat många knep på mig, jag tror aldrig på voodoo eller stavningskastningar även om jag har läst några böcker om dem. En speciell man som heter Dr Ajayi bevisar för mig att voodoo / spell-casting är verkligt och existerar. Jag heter Sarah och jag är 45 år med tre barn och en kärleksfull man som make. i 8 goda månader var jag i ett deprimerat tillstånd eftersom min man vaknade en viss morgon och lämnade huset med några av sina kläder utan någon förklaring, jag väntade på att han skulle komma hem den dagen men han var inte någonstans att hitta, jag ringde och sa att han inte längre var intresserad av vårt äktenskap igen eller barnen, detta förde kylda på min hud och jag var i chock eftersom jag inte kan komma ihåg att vi hade några problem, jag fick senare reda på att han var med en annan kvinna, alla samtal och ansträngningar för att få honom att komma hem igen var ett misslyckande, han uppträder som om han aldrig har känt mig förut. Jag läste en artikel på en webbplats när jag såg ett vittnesbörd om en kvinna som hävdar att Dr Ajayi hjälpte henne att lösa sina familjeproblem och hon tappade hans kontakt. Jag valde kontakten och meddelade stavmästaren Dr Ajayi, jag förklarade mina problem för honom, han sa att jag inte borde oroa mig för att allt kommer att gå bra. Jag tvivlar på det men bestämde mig för att ge det ett skott. Jag fick höra vissa saker att göra som jag gjorde, vet du att 3 dagar efter trollformningen på en morgon hörde jag en bank på dörren, det var min man som stod utanför, han sa att han inte visste vad han gjorde och kan inte ens komma ihåg hur lång tid har varit ute i huset, jag är väldigt glad att få min man tillbaka och alla tack för Dr Ajayi, stava caster, sedan jag kontaktar honom, har mitt liv gått smidigt och jag vill ha folk där ute går igenom mitt tidigare villkor för att få en snabb hjälp och det är därför jag delar mitt vittnesbörd. Så om du går igenom någon form av livssvårigheter, kontakta Dr Ajayi via e-post: drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp: +2347084887094 och du är glad att du gjorde det.

    SvaraRadera
  5. Vill du vara medlem i Illuminati som kirurg som gör dig rik och berömd i världen och har makt att kontrollera människor på världens högsta plats. Är du affärsman eller kvinna, konstnär, politiker, musiker, student, fotbollsspelare eller bastket baller vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati brödraskapet idag och få direkt en rik summa av 1 miljon dollar i en vecka, och en hemlös. Överallt du väljer att bo i denna värld och få 10.000.000 $ per månad som lön.
    FÖRDELAR GIVA TILL DE NYA MEDLEMMARNA SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
    En kontant belöning på USD 500 000.
    1. En ny övningsdrömbil värderad till 300 000 USD.
    2. Ett drömhus köpt i det land du valt.
    3. En månad semester (helt betalt) till din dröm turistmål.
    5.Et ett års medlemskapspaket för golf.
    5. En VIP-behandling i alla flygplatser i världen.
    6. En total livsstilsförändring.
    8. Tillgång till Citizen Grove.
    9. Månadlig betalning av $ 5.000.000 USD på ditt bankkonto varje månad som medlem.
    10. En månad reserverad möte med de 5 bästa världsledarna och de fem bästa kändisarna i världen.
    Om du är intresserad av att gå med oss ​​i Illuminati Great Brotherhood
    Kontakta oss via e-post: cavill612@gmail.com eller via whatsapp: +1 (717) 814-8461

    SvaraRadera
  6. MÖJLIGHET FÖR DIG I DAG MISSA INTE Gå med i den stora Illuminati idag och bli rik, berömd och rik på affärer, musik, politisk, social och ekonomisk värld och få också summan av 5 miljoner dollar med ett gratis hem som du väljer att bo, i världen. Och får också 500 tusen dollar som månadsinkomst och har också gett pengar för att starta ett företag efter eget val ... Om du är intresserad, fyll i följande information i det här e-postmeddelandet nedan (illuminatitemple@usa.com)
    Fullständiga namn………………………………
    Land…………………………………
    Ursprungsstat……………………….
    Födelsedatum………………………….
    Sex……………………………………….
    Adress……………………………….
    ockupation.....................................
    Telefon…………………………………..
    E-postadress…………………
    Bifoga skanna jag-kort, pass eller körkort som innehåller alla dina detaljer, berätta lite om dig själv och bifoga skanningskopia av ditt identitetskort Inga smutsiga mänskliga offer och inget ont ... det är en kult av Illuminati-gruppen av de framstående. vår e-post: (illuminatitemple@usa.com) eller kontakta oss via whatsapp +8616573430472

    SvaraRadera
  7. MÖJLIGHET FÖR DIG I DAG MISSA INTE Gå med i den stora Illuminati idag och bli rik, berömd och rik på affärer, musik, politisk, social och ekonomisk värld och få också summan av 5 miljoner dollar med ett gratis hem som du väljer att bo, i världen. Och får också 500 tusen dollar som månadsinkomst och har också gett pengar för att starta ett företag efter eget val ... Om du är intresserad, fyll i följande information i det här e-postmeddelandet nedan (illuminatitemple@usa.com)
    Fullständiga namn………………………………
    Land…………………………………
    Ursprungsstat……………………….
    Födelsedatum………………………….
    Sex……………………………………….
    Adress……………………………….
    ockupation.....................................
    Telefon…………………………………..
    E-postadress…………………
    Bifoga skanna jag-kort, pass eller körkort som innehåller alla dina detaljer, berätta lite om dig själv och bifoga skanningskopia av ditt identitetskort Inga smutsiga mänskliga offer och inget ont ...MÖJLIGHET FÖR DIG I DAG MISSA INTE Gå med i den stora Illuminati idag och bli rik, berömd och rik på affärer, musik, politisk, social och ekonomisk värld och få också summan av 5 miljoner dollar med ett gratis hem som du väljer att bo, i världen. Och får också 500 tusen dollar som månadsinkomst och har också gett pengar för att starta ett företag efter eget val ... Om du är intresserad, fyll i följande information i det här e-postmeddelandet nedan (illuminatitemple@usa.com)
    Fullständiga namn………………………………
    Land…………………………………
    Ursprungsstat……………………….
    Födelsedatum………………………….
    Sex……………………………………….
    Adress……………………………….
    ockupation.....................................
    Telefon…………………………………..
    E-postadress…………………
    Bifoga skanna jag-kort, pass eller körkort som innehåller alla dina detaljer, berätta lite om dig själv och bifoga skanningskopia av ditt identitetskort Inga smutsiga mänskliga offer och inget ont ... det är en kult av Illuminati-gruppen av de framstående. vår e-post: (illuminatitemple@usa.com) eller kontakta oss via whatsapp +8616573430472 det är en kult av Illuminati-gruppen av de framstående. vår e-post: (illuminatitemple@usa.com) eller kontakta oss via whatsapp +8616573430472

    SvaraRadera
  8. Misslyckas Sluta inte se ljuset. Vi är medvetna om att det finns många människor här på sociala medier som låtsas vara agenter för Illuminati. Var försiktig, inte alla du ser är riktiga. Denna organisation är för FRED, RIKTIGHET, POWER och FAME. Organisationen kräver inte mänskliga eller blodoffer. Om du är intresserad, skicka ett WhatsApp-meddelande till oss på +18724009451 mejla oss på templelight666@gmail.com

    SvaraRadera
  9. ESTE ES UN MENSAJE OFICIAL ILUMINADO AL MUNDO
    NOTA: NO HAY SACRIFICIO HUMANO INVOLUCRADO E ILLUMINATI TAMBIÉN NO PIDE LA CUOTA DE INSCRIPCIÓN
    Puede contactar al agente del templo a través de WhatsApp: +1 (307) 3639560

    ¿Eres empresario, político, músico? Quieres ser rico

    famoso, poderoso en la vida, únete al culto de la hermandad Illuminati

    hoy y obtuvo una rica suma instantánea de. $ 1 miljon a la semana y gratis

    Coche donde elijas vivir en este mundo y obtener incluso $

    1 000 000 como su beneficio para comenzar una nueva vida.

    Debe tener al menos 20 años de edad antes de poder contactar a nuestros socios
    Correo electrónico: illuminatisocietyorder124@mail.co
    Whatsapp: +1 (307) 3639560

    SvaraRadera
  10. Kontakta Mr David Mark på e-post joinIlluminati1122@gmail.com eller Whatsapp +2348140101327, Hej alla, jag heter Adams scott, är från Italien jag ger ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag försökte gå med i denna organisation för så många år nu, jag blev lurad av en falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte föda mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar med alla medel men förgäves, jag var rädd för att kontakta någon illuminati agent för att de har ätit upp mina pengar, en dag stötte jag på ett inlägg där någon gav ett vittnesbörd och tackade en man som heter David Mark för att han hjälpte honom att gå med i Illuminati-brödraskapet, sedan tittade jag på mannens e-post och telefonnumret som stod där. , Jag var rädd för att kontakta honom eftersom jag blev lurad många gånger av bedragare och gick iväg med pengarna sedan blev jag väldigt förvirrad så jag bestämde mig för att kontakta personen som fick vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal före e han började berätta sin egen historia för mig om när han ville gå med han berättade allt jag skulle göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten David Mark och han berättade allt jag skulle göra och jag blev initierad, överraskande nog fick jag min fördelen med att vara en ny medlem i det stora Illuminati-brödraskapet Jag blev så glad, för er som försöker gå med i denna organisation är detta er möjlighet för er att gå med KONTAKTA MR David Mark på e-post joinIlluminati1122@gmail.com eller WhatsApp-nummer +2348140101327

    SvaraRadera
  11. ILLUMINATI BROTHERHOOD TEMPLE 666 BEGER INTE OM EN REGISTRERINGSAVGIFT, OCH INGA MÄNNISKA OFFER INNEHÅLLER

    Jag vill att världen ska veta att Illuminatis stora brödraskaps tempel för rikedom och makt 666 verkligen existerar.
    Först trodde jag att det var en bluff eftersom det nu för tiden är svårt att hitta äkta människor på internet tills jag bestämde mig för att ge det ett försök,
    Och hela mitt liv förändrades på bara 6 dagar
    Förmåner för nya medlemmar
    1. Ett hus i valfritt land.
    2. En ny drömbil värd $200 000 USD.
    3. Summan av 5 miljoner dollar ( 5 000 000 $ )

    Du måste vara minst 20 år gammal innan du kan kontakta våra partners
    E-post: 666illuminatiagent666@gmail.com
    Illuminati Agent WhatsApp-nummer +39 351 075 2166

    SvaraRadera