onsdag 22 januari 2020

Om konsten att...

Nordea håller, efter mycket gnäll, på att ändra sin grafiska utformning på internetbanken. Jag har bara som hastigast testat lite men jag kunde inte hitta den utlovade funktionen direktinsättning till framtidskonto (kapitalförsäkringskonto) som man lovade skulle vara fixat i januari. Det känns snarare som att Nordea håller på med "konsten att sminka en gris"! 

Jag vet inte om jag har några större förhoppningar när man sjösatt hela projektet att det på något vis ska bli enklare för oss kunder. Nordea är inte kända för att ha örat mot rälset och lyssna på vad kunderna verkligen vill ha. Lika stelbenta som en pirat med träben och lika halvblinda med lapp för ena ögat. Kort inlägg idag, jag har inte haft några bra uppslag på sistone. Noterade bara att Axfood nu kommit ner under 200kr och en liten bit till så kanske jag anser dem köpvärda. Jag är sugen att fylla på lite i det innehavet. Vi får väl se hur det går framöver....


Mvh // PP

3 kommentarer:

 1. Jag gav upp Nordea för några månader sedan och avslutade kontona. Tyckte det var helt hopplöst att navigera på...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man får lägga en del tid innan man fattar hur allt hänger ihop. Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen, ingenting är enkelt och ingenting går snabbt med Nordea!

   Tack för din kommentar.

   Mvh // PP

   Radera
 2. Livet kan vara knepigt och tro mig, livet har spelat många knep på mig, jag tror aldrig på voodoo eller stavningskastningar även om jag har läst några böcker om dem. En speciell man som heter Dr Ajayi bevisar för mig att voodoo / spell-casting är verkligt och existerar. Jag heter Sarah och jag är 45 år med tre barn och en kärleksfull man som make. i 8 goda månader var jag i ett deprimerat tillstånd eftersom min man vaknade en viss morgon och lämnade huset med några av sina kläder utan någon förklaring, jag väntade på att han skulle komma hem den dagen men han var inte någonstans att hitta, jag ringde och sa att han inte längre var intresserad av vårt äktenskap igen eller barnen, detta förde kylda på min hud och jag var i chock eftersom jag inte kan komma ihåg att vi hade några problem, jag fick senare reda på att han var med en annan kvinna, alla samtal och ansträngningar för att få honom att komma hem igen var ett misslyckande, han uppträder som om han aldrig har känt mig förut. Jag läste en artikel på en webbplats när jag såg ett vittnesbörd om en kvinna som hävdar att Dr Ajayi hjälpte henne att lösa sina familjeproblem och hon tappade hans kontakt. Jag valde kontakten och meddelade stavmästaren Dr Ajayi, jag förklarade mina problem för honom, han sa att jag inte borde oroa mig för att allt kommer att gå bra. Jag tvivlar på det men bestämde mig för att ge det ett skott. Jag fick höra vissa saker att göra som jag gjorde, vet du att 3 dagar efter trollformningen på en morgon hörde jag en bank på dörren, det var min man som stod utanför, han sa att han inte visste vad han gjorde och kan inte ens komma ihåg hur lång tid har varit ute i huset, jag är väldigt glad att få min man tillbaka och alla tack för Dr Ajayi, stava caster, sedan jag kontaktar honom, har mitt liv gått smidigt och jag vill ha folk där ute går igenom mitt tidigare villkor för att få en snabb hjälp och det är därför jag delar mitt vittnesbörd. Så om du går igenom någon form av livssvårigheter, kontakta Dr Ajayi via e-post: drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp: +2347084887094 och du är glad att du gjorde det.

  SvaraRadera