måndag 10 juni 2019

Saker på S..

Jag kan helt utan ansträngning komma på flera fina saker som börjar på S och som är bra och trevliga. Sommar, sol, simma, slappa och ex. skatteåterbäring.
sommaren är en trevlig årstid även om den egentligen inte är favoriten, det är hösten. Men med sommaren följer en del saker som inte finns på hösten och naturligtvis gäller ju det omvända. Men åtminstone i vår lilla stad så hålls det årligen, och har gjorts i många decenier, en marknad. Den där marknade sprang man jämt på som liten och fram en bit i tonåren men sedan dog intresset ut. Det gick säkert 15 år innan jag återvände en gång enbart för att köpa lite marknadskarameller. Åter har det varit uppehåll i säkert 10 år men så i år fick jag för mig att gå dit. Karamellerna lockade! Jag gick dit o köpte ett halkilo och strosade mot utgången då jag fick se en snubbe som sålde korv. Jag är helkörd på korv och älskar den i alla former. Här var det älg, vildsvin, hjort och renkorv som salufördes. Jag testade de olika smakerna men bestämde mig till sist för renkorven. Vid frukosten för några dagar sedan satt jag och tittade på innehållsförteckningen på korvförpackningen. Döm om min förvåning när jag såg hur mycket eller snarare lite renkött den egentligen innehöll. Ynka 17%. Det känns som att det egentligen borde funnits en varningstext på paketet, OBS! Kan innehålla spår av renkött. 17%! Alltså, korven var 25cm lång och i runda slängar betyder det att 4cm av korven bestod av renkött och resten av oxhjärta plus en massa annat som jag inte ens vill veta vad det var. Jag kände mig lite blåst på konfekten....MEN jag får skylla mig själv. Jag skulle naturligvis gjort en ordentlig bolagsanalys innan jag investerade, åtminstone läst kvartalrapporten :-)

Jag har också hunnit med att njuta av Sweden rock! Träffat trevliga människor och tagit sig en o annan stänkare. Men främst går jag dit för musiken. Jag har alltid älskat hårdrock och metal och troligen kommer jag att sitta på hemmet med en stor högtalare som bombar ut den musik jag gillar bäst! Saker på S var det ja......

4 kommentarer:

 1. Hej
  Ursäkta mig, men bara för att berätta att vi är ett lokalt företag och vi erbjuder pengar lån till alla seriösa och ärliga människor för att öka sin verksamhet eller göra ett köp. Räntan är 3% per år.
  För mer information, vänligen kontakta oss via e-post eller WhatsApp.

  Epost: simondurochefort@gmail.com
  WhatsApp: +33756949346

  SvaraRadera
 2. Jag vill tacka chef Dr Rika för den växtbaserade HIV-medicinen han gav mig och min dotter, jag led av HIV när jag födde min dotter och det var så min dotter fick sjukdomen indirekt från mig, men till Gud vara härlighet att jag läker med örtmedicinen som Chief Dr Wealthy gav mig när jag mailade honom. Jag vill använda detta medium för att berätta för alla att lösningen på vår sjukdom har kommit, så jag vill att du ska kontakta denna stora healer på hans e-postadress: wealthylovespell@gmail.com med honom alla dina smärta kommer att försvinna, jag är verkligen glad idag att jag och min dotter botas av hiv, vi är nu negativa efter att ha använt hans örtmedicin, min specialistläkare bekräftar det. än en gång säger jag ett stort tack till dig chef Dr Rika för att läka händerna på mitt liv och min dotter, jag säger att Gud fortsätter att välsigna dig rikligt och ge dig mer kraft att fortsätta hjälpa dem som behöver din hjälp. e-post honom nu väntar han på att ta emot dig. {wealthylovespell@gmail.com} eller What's App +2348105150446

  SvaraRadera