torsdag 4 april 2019

Utdelningsåterinvestering.

Utdelning från Swedbank kom emotsedd idag och jag hade redan planerat vad jag skulle handla. Flera swedbank? Nej, trots det attraktiva priset så har jag under vintern/våren köpt på mig rätt antal för denna gången. Det blev istället lite Telia, 125st kändes som ett bra antal och jag ökar kontinuerligt i denna defensiva placering. Telias aktie rör sig inte så mycket varken upp eller ner men utdelningen är ändå ok om man betänker att det aldrig kommer att bli någon kursraket. Pengarna räckte även till 20st Öresund. Mitt lilla investmentbolag tuffar stabilt på och jag ser även detta innehav som en aning defensivt. Men det är så jag funkar, jag vill inte ha för mycket risk, lagom är bäst. Det kommer fler utdelningar under april månad runt 1700:- och även dessa utdelningar har jag planerat för. Jag vill öka upp lite i ETF:en-xact. Bra riskspridning även där och utdelning senare i vår/sommar.

Det är fantastiskt kul när man ser att sparande och investeringar lönar sig. Vid april månads utgång förra året så hade jag fått totala utdelningar (jan-apr) på 7388:- men i år kommer jag att landa på 15 354:- 
Om jag jämför med förra året så landar jag långt bort i oktober månad innan jag hade fått ihop 15 000:- i utdelningar. Det känns härligt och sporrar en till fortsatt sparande.Sist och faktiskt minst så kommer det ju tillbaka lite på skatten nu i april. Blygsamma 1600kr (men det bevisar väl bara att jag ligger helt rätt när det gäller hur mycket jag betalar in i skatt). Dessa penga kommer jag naturligvis att investera men ännu inte beslutat vad det blir men troligen fler xact-ETF:er.

Ha en bra dag 

Mvh // PP

8 kommentarer:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Förlorad kärlek
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förbanna en förälskad älskare.
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera
 2. Kära Theresa Williams.
  Det är nu andra gången du skriver på min blog (som på nästan alla andras också)Och jag förstår att du har problem med dina känslor eftersom du är ett datorgenererat utskick. Vad jag däremot inte förstår är hur illa du bygger dina meningar och översättningsprogrammet du använder är under all kritik.
  Vad jag heller inte fattar är vad dina kärleksbkymmer har med min ekonomiska blog att göra. Du kanske kan vara snäll och svara mig? du skriver ju på sista raden att du kan hjälpa I något annat fall, och tja har du några heta börstips att komma med?

  Mvh // PP

  SvaraRadera
 3. Det går framåt för oss verkar det som; men tyvärr inte Theresa Williams :) Ledsen för ditt heartbreak, men utifrån ditt datagenererade utskick till hundratals ekonomibloggare så får du sannolikt svar på kärleksfronten - detta med tanke på hur du landat i rätt forum.

  Well, well Procentpanik - det går att bli av med dessa utskick men man måste spåra källan. Roligt med alla utdelningar, våren är här och vi blickar framåt.


  Mvh VÄL

  SvaraRadera
 4. Ha ha, Ja stackars Theresa, jag undrar just vad "äktenskapsstavar! är för något?
  Ja du Livskvalite, vi har det nog rätt bra ändå i våra liv. När utdelningssäsongen är här så verkar det som om alla bloggare lever upp lite mer än vanligt och det är ju inte undra på då de flesta av oss faktiskt ökar på sin "förmögenhet" från år till år. Vädret ute är underbart och helg stundar.

  Ha det gött!

  Mvh // PP

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Ursäkta mig men bara för att berätta att vi är ett samhälle på platsen och vi erbjuder pengar lån till alla seriösa och ärliga människor att expandera sin verksamhet eller göra ett köp. Räntan är 3% per år.
  För mer information, kontakta oss via e-post eller whatsapp.

  E-post: simondurochefort@gmail.com
  Whatsapp: +33756949346

  SvaraRadera
 6. HIV GRATIS ALLT TACK TILL DR GOODLUCK.
  Hej allihopa
  Är så full med glädje att dela detta vittnesbörd om GUD som skickas till mitt liv Dr GOODLUCK, som kommer att tro att en ört kan bota hiv och aids, jag tror aldrig att detta kommer att fungera jag har spenderat mycket när jag får droger från sjukhuset för att hålla mig frisk, vad jag väntade på är döden för att jag var trasig, en dag jag svårt om den här stora mannen som är väl medveten om hiv, cancerbehandling, jag bestämde mig för att maila honom, omedvetet för mig att detta kommer att bli slutet på hiv och aids i min kropp, han förbereder örten för mig och ger mig instruktioner om hur man tar det, i slutet av 17 dagar efter att jag tog botemedel som han berättade för mig, sa han till mig att gå till sjukhuset för en kontroll, och jag gick förvånansvärt efter testet, doktorn bekräftade mig negativ, jag trodde att det var ett skämt, jag gick till andra sjukhus var också negativ, då tog jag min vän som också lider av HIV och cancer till doktorn med namnet Dr .Goodluck, efter behandlingen bekräftade hon också båda sjukdomsfria. Han har också örten att bota. (1) CANCER, (2) PENIS ENLARGEMENT, (3) Hiv och aids, (4) URINÄR TRACT INFEKTION, (5) DU ÖNSKAR DIN EXBACK ELLER ÖNSKAR ATT STOPPA AVDELNING ELLER SPARA DIN RELATIONSHIP HAN DU KAN HJÄLP DIG OCKSÅ, (6) IMPOTENCE , (7) BARENESS / INFERTILITY, (8) DIARRHEA, (9) ASTHMA, (10) DIABETER, (11) HERPS (12) OM DU BEHÖVER FRAMSTÄLLNING I ARBETET KAN JAG KAN HJÄLPA (13) Lotteri av alla slag han kan hjälper dig att vinna väldigt stort i någon form av lotteri ETC, snälla, jag vill att alla med det här viruset ska vara fria och botas, det är därför jag släpper sin e-postadress och Whatsapp-nummer för enkel kontakt med honom. kontakta honom på hans Email: goodluck05spellcaster@gmail.com eller lägg till honom på Whats-app: + 2348138654465, kan du också besöka hans hemsida: http: //drgoodluck.simplesite.com/. tveka inte att maila honom, han är en bra och en bra man. Dr.GOODLUCK tack för att du har sparat mitt liv, och jag lovar att jag alltid och alltid kommer att vittna om ditt bra arbete.

  Här är hans kontakt,
  Maila honom på: goodluck05spellcaster@gmail.com
  Ring eller Whats-app honom: +2347038374420
  hemsida http://drgoodluck.simplesite.com

  SvaraRadera
 7. Hej
  Ursäkta mig, men bara för att berätta att vi är ett lokalt företag och vi erbjuder pengar lån till alla seriösa och ärliga människor för att öka sin verksamhet eller göra ett köp. Räntan är 3% per år.
  För mer information, vänligen kontakta oss via e-post eller WhatsApp.

  Epost: simondurochefort@gmail.com
  WhatsApp: +33756949346

  SvaraRadera
 8. Jag gillar att dela min berättelse om den här fantastiska läkaren. Jag är 34 år, jag gift 25 år gammal. Jag har ett barn och jag bodde lyckligt med min familj. I 9 månader har jag sett min mans beteende bli så konstigt och jag förstår inte riktigt vad som hände, han lämnade hemmet för att gå ut med en annan kvinna som jag älskar så mycket att jag aldrig tänker på att lossa det. bäst möjligt att se till att min man återförsäkrar mig men förgäves, jag gråter och skriker om hjälp, jag diskuterade det med min bästa vän MARGERET och hon lovade att hjälpa mig. Hon berättade om en man som heter DR AJAYI, hon berättade för mig att han är en mycket mäktig man och att vi kan lita på honom. Det finns inget om kärleksproblem som han inte kan lösa. Hon berättade för mig att han hade hjälpt otaliga människor återställa sin relation. Jag var verkligen övertygad och bestämde mig för att prova. Jag kontaktade hans e-postadress på drajayi1990@gmail.com. Jag förklarade honom allt mitt problem. Han sa till mig att jag inte borde oroa mig för att alla mina problem skulle lösas omedelbart. Han berättade vad jag skulle göra för att få min man tillbaka och jag gjorde det, han sa efter 3 dagar, min man kommer tillbaka till mig och börjar tigga, och det hände verkligen som han sa, jag blev mycket förvånad, det är så fantastiskt. Jag är mycket glad över att min relation nu är väldigt nära och att vi båda är glada igen. Om du stöter på ett liknande problem, kontakta honom nu (DRAJAYI1990@GMAIL.COM) eller Whatsapp på +2347084887094 och lösa ditt problem en gång för alla. Jag är ett levande vittnesbörd om detta.

  SvaraRadera