onsdag 10 juni 2020

Intressant uppslag.

Jag lyssnade på en podd och fick ett uppslag efter en diskussion som fördes över dåliga portföljer.
 Alltså, det skulle vara intressant att plocka ut ett antal företag till denna fiktiva portfölj som man absolut INTE tror på och som man hoppas/tror kommer till att gå uruselt resten av 2020. Om man håller sig till large och mid-cap bolag i Sverige är ju utbudet ändå rätt ok. Den som går mest minus med sin portfölj vinner. I podden pratade man om att det är minst lika svårt att plocka ut förlorarna som det är med vinnarna. Oförutsedda saker händer och det bolag som du tänkt kommer att gå dåligt kanske helt plötsligt inte gör det och då står man där som en förlorare. Skulle man göra detta rätt så skulle det kanske funnits tydliga regler om ex. 5000 kr i varje bolag, sätta ett startdatum och ett slutdatum samt att man ex att man inte får byta bolag under tävlingens gång. Nu tänker jag mer att detta kunde vara ett tankeexperiment för var och en istället för en tävling men håll med om att det är en intressant ide`.

Min egen portfölj innehållande fem aktier jag inte tror på ser ut på följande vis:

Eniro 
Fingerprint
Rottneros
SAS
Lucara diamond 


Så, MIN SÄMSTA (fiktiva) PORTFÖLJ ÄR SÄMRE ÄN DIN SÄMSTA (fiktiva) PORTFÖLJ! 


Mvh // PP


4 kommentarer:

  1. Ja, jag kan acceptera det faktum att vissa så kallade Stavehjul är SCAM, för jag har fallit ett offer för några veckor sedan eftersom jag var så angelägen om att få min kärleksman Sjostrome tillbaka, hur vet jag att vissa kärlekstjänster är bedrägeri är detta; när du börjar kommunicera med dem via e-post eller telefon WhatsApp-nummer, och det finns inga bevis för att ditt arbete har utförts antingen genom att visa dig foton av tvärsnitt i deras tempel under förfarandet för kärleksskrivning eller om du ber kärleksstämman säga till dig vad du ska göra hemma, kärlek stavning förfarande måste vara praktiska säga incantation böner också i ditt eget personliga lediga utrymme hemma
    Dr.Oduduwa kärlek stavhjul är verklig eftersom han kommer att berätta för dig hur du gör kärlek stav på egen hand på ditt hem fria utrymme på natten när alla andra sover i ditt hus då Dr.Oduduwa kommer att ge dig instruktioner om hur du gör älskar stavarbete på egen hand utan att störa eller be om mer pengar.
    det här är hur man kan skilja från falska kärlek stavhjul och en riktigt bra fungerande kärlek stavhjul som fungerar bra. Jag upptäcker det här själv och det fungerar för mig efter att jag har sagt någon inkantationsbön i mitt eget hus, Dr.Oduduwa berättar för mig allt som behövde göras. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och inom de närmaste två dagarna fick jag ett telefonsamtal från min ex kärleksman Sjostrome, han återvände tillbaka till mig samma vecka. detta är mycket sant. Jag använde detta tillfälle för att rekommendera Dr.Oduduwa kärlek stavkanal för alla som söker en verklig kärlek stavhjul för att snabbt få tillbaka ex kärlekspartner. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Observera: e-postkommunikation är bäst, dela inte ditt personliga mobilnummer med någon du inte är säker på än.
    tack alla för att du tog dig tid att läsa och jag önskar er all lycka och lycka till i ditt kärleksförhållande / äktenskap. Gud välsigne dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slog han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av min kärlek till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att trolla för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformulären, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) Förlorade kärleksformer
      3) Stoppa skilsmässa
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Dödsförtrollning
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en hållbar lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Jag har mycket glädje och spänning i mig, jag är torpey clare, varit nöjd med mitt äktenskap, inte förrän min man började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapslöften, jag försökte få honom att förstå att de var skvaller och lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev gnagande par och ansökte sedan om skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv utan honom men jag kunde inte, så jag började en strävan efter hur jag skulle få tillbaka min före detta man, då hänvisades jag till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en kärlek stavade på mig och fick min EX att återvända till mig. Jag är överväldigad, så jag tappar hans kontakt här för dem som har förhållanden och äktenskapsproblem, så att han kan hjälpa till med fantastiska verk. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller hans whatsapp-nummer ... + 234902018697Kontakta honom, se hur stor och kraftfull han är. Hjälper också i dessa frågor ...

    (1) Stoppa skilsmässa.
    (2) Avsluta barrenness.
    (3) Lycka till Stava.
    (4) Äktenskap.
    (5) Bli av med andliga problem.

    SvaraRadera
  3. ,, Jag är Michelle, bor från Lund, jag vill tacka Oduduwa för att ha återfört min ex-kärlekspartner som älskar mig mer än någonsin tidigare, jag gifte mig med min man, vi hade två barn tillsammans eftersom vi har varit gift för mer än 5 år. Min man reste nyligen till Kanada för en affärsresa, där han träffade en annan ung dam, han flyttade till att bo i samma hus med den här damen och försökte sedan skilja mig, när min man återvände från resan sa han till mig att han inte vill träffa mig och mina barn längre så körde han oss ut ur huset. Jag var ledsen, deprimerad och kände mig så frustrerad och jag var så desperat att få tillbaka min kärleksman för våra barns skull, de kommer att sakna honom så mycket, jag sökte efter en lösning för att få honom att älska mig och våra barn. när jag surfar på min dator läser jag ett bloggkommentarvittnesmål från en dam Anna om hur hon fick tillbaka ex-kärlekspartner inom 3 dagar. med hjälp av en kärleksformulär Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) jag kontaktar oduduwavia hans personliga e-post, några ögonblick senare fick jag ett svar från Oduduwa han sa att jag skulle vara lugn i bara två dagar att min man kommer att ringa för att be mig om ursäkt. Jag följde noggrant alla Oduduwa-instruktioner sedan den andra dagen efter att lokalbefolkningen aktiverats fick jag ett telefonsamtal från min man, mannen Michael, och han sa att han är väldigt ledsen för att skada mig och han lovar att komma hem, just igår kommer min man tillbaka hem för att komma och se mig och mina barn, vi lever alla lyckligt idag.
    Jag vill att ni alla läser denna bloggkommentar ska gå med mig till tack till DR.Oduduwa för att återställa min kärlek tillbaka.
    Jag ger också råd till någon i sådana liknande problem med kärleksförhållanden att kontakta Dr.Oduduwa för omedelbar lösning för att få tillbaka ex-kärlekspartner oavsett hur många år från separation.
    få omedelbar lösning på följande relationsproblem ...
    1. Voodoo love Stava charm till förtroende och äkta kärleksförhållande
    2. Ta tillbaka ex-kärlekspartner efter skilsmässa
    3. hindra någon från att störa din relation.
    4. Ge medicin för stark och långvarig erektion
    5. Talisman kärleksring för domionn
    bra lösning på alla typer av familjeuppbrott eller frånskilda.
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera