torsdag 9 april 2020

Vem är starkast?

En kompis till mig drog ett väldigt bra exempel när han jämförde den påverkan som coronakrisen fått på börsen. "När det har varit en rejäl storm och går ut i skogen så ser man vilka träd som står kvar". Ja nog är det i mitt tycke en bra liknelse. Att vissa bolag får problem efter bara några veckor kan jag tycka är konstigt? Visst är alla bolag beroende av ett stadigt kassaflöde men lite pengar på kistbotten tycker jag att man skulle ha utifall....en liten kris som dyker upp. Nu får man ju lite svart på vitt om de bolag man som långsiktig investerare har i sin portfölj är någonting att ha när det stormar. Jag tycker mig kunna skönja att bolag som Essity, Axfood, ICA och Swedish Match har klarat sig hyggligt. Det finns säkert många flera, det var mer för att illustrera tankegången att nästan oavsett vad som händer så klarar sig dessa bolag hyggligt.
Lite Aktieutdelning har det blivit  i mars och början på april. Även om den delen verkar påverkas starkt då många bolag väljer att antingen sänka eller avvakta eller helt sonica ställa in utdelningen helt. Att ens nå förra årets utdelning kan man nog se i månen efter! Man får vara glad man klarar 2/3 av målet. Så jag tog och återinvesterade dess pengar i Telia, Tele2 och Korsnäs. Alla redan befintliga bolag i portföljen där jag fortsätter min påfyllning tills jag nått de nivåer i procent som jag vill ha, ingen panik där om ni fattar skämtet..

Nu stundar påsken och mycke blir sig likt och annat inte. Jag vill i alla fall önska alla trevliga människor där ute en glad påsk. Nu ska jag läsa kapitel två i Christoffer Anderssons bok: Börspsykologi.

Mvh // PP

4 kommentarer:

 1. Glad påsk Pp :-)

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar och Glad påsk på dig själv!

   // PP

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Ja, jag kan acceptera det faktum att vissa så kallade Stavehjul är SCAM, för jag har fallit ett offer för några veckor sedan eftersom jag var så angelägen om att få min kärleksman Sjostrome tillbaka, hur vet jag att vissa kärlekstjänster är bedrägeri är detta; när du börjar kommunicera med dem via e-post eller telefon WhatsApp-nummer, och det finns inga bevis för att ditt arbete har utförts antingen genom att visa dig foton av tvärsnitt i deras tempel under förfarandet för kärleksskrivning eller om du ber kärleksstämman säga till dig vad du ska göra hemma, kärlek stavning förfarande måste vara praktiska säga incantation böner också i ditt eget personliga lediga utrymme hemma
  Dr.Oduduwa kärlek stavhjul är verklig eftersom han kommer att berätta för dig hur du gör kärlek stav på egen hand på ditt hem fria utrymme på natten när alla andra sover i ditt hus då Dr.Oduduwa kommer att ge dig instruktioner om hur du gör älskar stavarbete på egen hand utan att störa eller be om mer pengar.
  det här är hur man kan skilja från falska kärlek stavhjul och en riktigt bra fungerande kärlek stavhjul som fungerar bra. Jag upptäcker det här själv och det fungerar för mig efter att jag har sagt någon inkantationsbön i mitt eget hus, Dr.Oduduwa berättar för mig allt som behövde göras. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och inom de närmaste två dagarna fick jag ett telefonsamtal från min ex kärleksman Sjostrome, han återvände tillbaka till mig samma vecka. detta är mycket sant. Jag använde detta tillfälle för att rekommendera Dr.Oduduwa kärlek stavkanal för alla som söker en verklig kärlek stavhjul för att snabbt få tillbaka ex kärlekspartner. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  Observera: e-postkommunikation är bäst, dela inte ditt personliga mobilnummer med någon du inte är säker på än.
  tack alla för att du tog dig tid att läsa och jag önskar er all lycka och lycka till i ditt kärleksförhållande / äktenskap. Gud välsigne dig.

  SvaraRadera