tisdag 19 maj 2020

Spola bruset

Två veckors ledighet och totalt frånkopplad världen och då menar jag verkligen totalt frånkopplad.
Ingen tv, radio, tidning eller dator. Det enda som fans med på resan var en mobiltelefon som var påslagen 20 minuter kvällstid för att meddela hem via sms att jag fortfarande var vid liv. Jag har alltså gjort en längre vandring utan att ha någon kontakt med världen utanför. Det har kännts befriande men det är just därför som jag en o annan gång gör sådana här vandringar. Jag har heller inte för en minut saknat dessa ting. Ett par gånger under färden slog mig tanken, -undar hur det går på börsen? Men det var bara flyktigt och ingenting som jag gick och grunnade på. Inte heller så mycket andra tankar om det vardagliga infann sig utan jag levde verkligen i nuet.


Tillbaka i veklighetens vardag så var en varm dusch och genomgång av tagna foton en trevlig sysselsättning. Efter någon dag hemma så loggade jag in på mina investeringskonton och det hade trillat in lite utdelningar som skulle återinvesteras. Jag valde att köpa lite Investor. Det var ett tag sedan jag handlade dem sist. Investor är väl egentligen aldrig billiga förutom efter BREXIT då jag köpte för 278kr. Men jag tyckte ändå att det var ett klokt val att lägga mina pengar på. Jag kommer att fortsätta fylla på där så länge substansrabbatten är så tilltalande som den är för tillfället. Hittils i år så har jag tappat nästan 10 000kr i uteblivna utdelningar, det svider det erkänner jag men eftersom mitt fokus inte ligger i nutid så är det viktigare att företaget jag köpt andelar i överlever. Förhoppningsvis så återgår allt till "normaltillståndet" inom ett eller två år.


Förutom Investor så blev det en liten post med Tele2 och NP3 sedan var pengarna slut men till min glädje så är det ju löning nästa vecka och då blir det nya investeringar.


Mvh // PP

4 kommentarer:

 1. Hej PP!
  Åhh, så härligt. Var alldeles för länge sedan jag var ute och vandrade.

  Vill du skriva mer om din vandring?

  Pappa betalar? - Bloggen om privatekonomi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, Ja det är en bra ventil i livet att vandra.
   Mer info och foton finns på min vandringsblogg här: https://levforattvandra.blogspot.com/p/vandringar.html

   Och så finns hela reseberättelsen dag för dag på FB gruppen Coast to coast sweden
   https://www.facebook.com/groups/104440426379085

   Hoppas att du får lite inspiration att ge dig ut!

   Mvh // PP

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Stoppa skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Graviditet spell
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera